06 - 49 63 03 23 info@bekken-oefentherapie.nl

Training Totaal Vitaal


DEZE TRAINING WORDT NIET MEER GEGEVEN IN 2021 I.V.M. ZWANGERSCHAPSVERLOF VAN NYNKE. 
Ons voornemen is de training weer op te starten in het voorjaar van 2022.

Heeft u rugklachten, bekkenpijn of stuitpijn (gehad)? Bent u een tijdje minder actief geweest, bijvoorbeeld door een blessure? En wilt u (verder) op een verantwoorde manier fit worden om zo weer lekkerder in uw vel te zitten? Dan is de training Totaal Vitaal iets voor u! 

De training Totaal Vitaal is een actief, wekelijks bewegingsprogramma om fit te worden, onder begeleiding van een (bekken)oefentherapeut. De training wordt aangeboden in Drachten.

 

Inhoud

Onder professionele begeleiding van ons wordt op een leuke en verantwoorde manier wekelijks getraind om uw conditie te herstellen en op te bouwen.

De oefeningen zijn gericht op uithoudingsvermogen, stabiliteit, balans, houding, coördinatie en lenigheid. De training is zonder apparaten, maar er wordt wel gebruik gemaakt van attributen als een oefenbal of gewichtjes.

Voor wie?

  • Iedereen vanaf 18 jaar, die op een verantwoorde manier haar conditie wil verbeteren.
  • Alle vrouwen vanaf 3 maanden na de bevalling. Voorafgaand aan deze training is het raadzaam om de herstelcursus ZwangerTotaal Vitaal te volgen.
  • Iedereen die een opstapje wil hebben naar de sportschool of -vereniging waarbij een bepaalde basisconditie wordt vereist. Bijvoorbeeld na een klacht of operatie.
  • Bent u ouder dan 65 jaar? Dan is deze training minder geschikt.

Intake

Om deel te nemen aan de training is een intake verplicht. Tijdens de intake leert u enkele basisprincipes zodat u dit in de training goed kan toepassen. Ook kijken we naar u algehele belastbaarheid om in te kunnen schatten of het haalbaar is voor u om aan deze training deel te nemen.

Bent u al bij ons in behandeling (geweest), dan wordt er gekeken of deze intake nog noodzakelijk is. Wanneer u de herstelcursus ZwangerTotaal Vitaal hebt gevolgd, hoeft u geen intake meer te volgen.

Locatie

De training wordt gegeven op de locatie in Drachten aan de Zuiderhogeweg 1.

Tarieven

De kosten voor deze training zijn: € 125,- per 12 lessen. Dit betaalt u voorafgaand aan de training. U meldt u aan voor 12 aansluitende lessen, waarbij u één les kosteloos mag verschuiven.

Deze training wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Data en planning

DEZE TRAINING WORDT NIET MEER GEGEVEN IN 2021 I.V.M. ZWANGERSCHAPSVERLOF VAN NYNKE.
Ons voornemen is de training weer op te starten in het voorjaar van 2022. 

Iedere 1e dinsdag van de maand kunt u beginnen aan de training. De trainingen worden wekelijks gegeven op dinsdagavond van 19.15 – 20.15 uur in Drachten.

Mocht u niet kunnen op de aangegeven dag/tijdstip, neem dan telefonisch contact op. Wellicht dat er meer animo is voor een andere dag en kunnen we zodoende een extra groep starten.

"Verantwoord werken aan uw conditie? Volg de training Totaal Vitaal!"

Meld u aan!