06 - 49 63 03 23 info@bekken-oefentherapie.nl

Mijn eerste blog: Verandering

Iedereen heeft er mee te maken: veranderingen. Veranderingen horen nou eenmaal bij het leven. De laatste tijd is er veel voor mij veranderd, met name op werkgebied. En nu ook een verandering op de website: de eerste blog is een feit! Ik start met een persoonlijke blog om te vertellen over de veranderingen die bij mij zijn geweest op werkgebied om een klein kijkje te geven achter de schermen.

In 2014 ben ik gestart met MemmeTiid. Binnen MemmeTiid richt ik mij volledig op de zwangere en pas bevallen vrouw. Met veel enthousiasme, energie en passie ben ik “aan de weg gaan timmeren”. De praktijk is gaan groeien en blijven groeien. Het is een hele verandering ten opzichte van begin 2014. Het doet me goed te zien dat zoveel mensen vertrouwen in mij hebben, zeker na een moeilijk jaar in 2016 door privéomstandigheden.

Vervolgens kreeg ik steeds vaker van mannen of niet zwangere vrouwen de vraag: “Kan ik met mijn rugpijn, bekkenpijn of bekkenbodemproblemen bij jou terecht?”. En daarmee was de volgende verandering begin dit jaar een feit: de uitbreiding naar “Oefentherapie en Bekkenoefentherapie J. Postma”. Zodoende kunnen mannen, vrouwen én zwangeren bij mij terecht voor oefentherapie en bekkentherapie.

Maar er is nog meer veranderd in 2017 voor mij. Met beide praktijken ben ik gaan uitbreiden naar Drachten en Marum. Dit heeft er wel voor gezorgd dat ik mijn werk niet meer kon combineren met mijn werk in Hoogezand, waar ik sinds 2014 als waarnemer werkte. Vorige week heb ik mijn laatste werkdag hier gehad. Een moeilijke beslissing, en wederom een verandering.

Voor mij breekt er nu een nieuwe periode aan. Ik ga me nu volledig richten op mijn eigen praktijken in Surhuisterveen, Drachten en Marum. Ik blijf aan de weg timmeren en dat zal ongetwijfeld ook weer veranderingen in de toekomst met zich meebrengen. Ik heb er zin in! Want het geeft mij veel energie wanneer iemand aangeeft baat te hebben met wat ik doe. Uiteindelijk is dat de reden waar ik het allemaal voor doe. En daar wil ik mij voor blijven inzetten en voor blijven ontwikkelen!

We zullen zien welke veranderingen er verder allemaal zullen gaan komen…

 

Ik zal regelmatig een blog schrijven over diverse onderwerpen wat te maken heeft met mijn vakgebied. Ik hoor ook graag van jou welke onderwerpen je interessant vindt om te lezen. Schrijf ze hieronder bij de commentaren. Alvast bedankt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *