06 - 49 63 03 23 info@bekken-oefentherapie.nl

Cliëntervaringen

 

Hier kunt u lezen over cliënten die ervaringen hebben met de praktijk en onze therapeuten. Zij kunnen als geen ander omschrijven wat de therapie voor hen heeft betekend

“Eindelijk de oorzaak van mijn klachten achterhaald”

Al jaren liep ik met klachten in de lage rug rond, waar ik ook vaak voor naar de fysiotherapeut ben geweest. Helaas hielp dit steeds maar tijdelijk. Op aanraden van een vriendin heb ik mij aangemeld voor Oefentherapie Cesar.

Jannie wist mij na de eerste behandeling al uit te leggen waardoor mijn klachten telkens terugkwamen. Ik werd bewust van mijn ‘fouten’ en daardoor kreeg ik eindelijk grip op mijn klachten. Door de adviezen en door het doornemen van diverse houdingen en bewegingen die ik vaak maak, voelde ik mijn pijnklachten steeds meer afnemen.

Af en toe voel ik nu nog wel eens de pijn opkomen. Wanneer ik dan even stil sta met wat ik doe, kom ik er achter dat ik weer in mijn oude gewoonte ben vervallen. Door er weer meer op te letten, zakt de pijn gelijk weer af. Ik had nooit verwacht dat ik na jarenlang klachten weer op deze manier kon functioneren! Super!

Mw. Pruisman

45 jaar, rug- en bekkenklachten

“Duidelijke uitleg, praktische oefeningen en tips”

In de loop van mijn eerste zwangerschap kreeg ik steeds meer klachten. Eerst dacht ik dat het er bij zou horen, maar op een gegeven moment werd het vreselijk. Wanneer ik thuis kwam van het werk kon ik eigenlijk geen stap meer zetten. Ik durfde me niet meer te bewegen, bang voor de pijn die het met zich mee bracht.

De verloskundige heeft mij toen naar Jannie gestuurd, waar ik nu nog steeds erg blij om ben. Door gerichte oefeningen en adviezen, wist ik veel beter om te gaan met mijn klachten. Jannie nam de tijd om uit te leggen wat er aan de hand was, wat ik erg prettig vond. Hierdoor durfde ik ook weer te gaan bewegen. Uiteindelijk is de pijn niet helemaal weggegaan, maar ik kon wel weer mijn dagelijkse dingen doen, weliswaar op een aangepaste manier. Op het moment dat ik dit schrijf ben ik 37 weken zwanger en kijk ik vol vertrouwen uit naar de bevalling. Bedankt voor de goede begeleiding!

Mw. Vriezema

28 jaar, bekkenklachten tijdens de zwangerschap

“Ik kan weer pijnvrij fietsen!”

Een half jaar voor ik bij Jannie terecht kwam, was ik van de trap gevallen. Ik ben van één van de bovenste treden afgegleden en vervolgens op mijn billen trede voor trede naar beneden gekomen. Gevolg: ontzettend veel stuitpijn. Er is toen een foto gemaakt, maar er was geen sprake van een breuk. Ik dacht dan ook dat het wel weer over zou gaan..

Maar dat deed het niet. Zitten was voor mij vreselijk. Gelukkig had ik geen zittend beroep, maar mijn hobby mountainbiken en racefietsen kon ik niet meer uitoefenen. En ik moest er niet aan denken om uit eten te gaan. Ik begon ook steeds meer last te krijgen van mijn onderrug.

Via via kwam ik toen bij Jannie terecht. Zij zag dat mijn stuitje niet goed stond. Dit had ook gevolgen voor de rug en de spieren rondom het bekken. Jannie is toen gaan behandelen en al naar de eerste behandeling merkte ik dat ik langer kon zitten. Wat een opluchting! Uiteindelijk kon ik na 3,5 maand therapie weer fietsen en kon ik eindelijk weer met mijn vriendin uit eten.

Dhr. de Vries

37 jaar, stuitpijn na val

“Snelle, professionele hulp”

Graag wil ik mijn ervaring met jullie delen nadat ik bekkenoefentherapie heb gevolgd na de bevalling.

Na de bevalling wist ik dat het niet goed was. Ik had veel last van mijn onderrug en had uitstraling in mijn billen en bovenbenen. Ik heb al snel contact opgenomen met Jannie. Zij is dezelfde dag nog langsgekomen en heeft mij behandeld. Ik voelde gelijk al een groot verschil, waardoor ik veel meer kon genieten van mijn kraamperiode en van mijn dochtertje. Een absolute aanrader, dankjewel!

Mw. Luchtenburg

29 jaar, bekkenklachten na de bevalling

Enthousiast geworden?